Over TSA

Tennis Service Advantage

Tennis Service Advantage

Tennis Service Advantage is in 1989 begonnen als kleinschalige bespanservice voor tennisrackets. In de loop der jaren heeft deze service geleid tot een omvangrijke en tevreden klantenkring van tennisspelers.

Tennis Service Advantage is erop gericht iedere klant de beste kwaliteit te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Ik zal daarom alles in het werk stellen om aan iedere vraag en verwachting te voldoen.

Met het klantgerichte advies, de nauwkeurigheid waarmee ik werk en de snelle service die ik bied, bent u bij mij aan het goede adres.

BESPANSERVICE

Tennis Service Advantage is een professionele bespanservice voor tennisrackets. Op basis van 25 jaar bespanervaring is uw racket bij mij in goede handen.

Met een elektronisch apparaatje kan ik de bespanning van uw racket gratis opmeten. Hierdoor kan ik u beter adviseren of de bespanning vervangen moet worden.

Voordat ik ga bespannen wordt het frame gereinigd en gecontroleerd op breuk en kapotte grommets (gaten waar snaren doorheen gaan). Mocht dit laatste het geval zijn, worden deze tegen een geringe vergoeding vervangen.

Ik bespreek samen met u wat voor type speler u bent: beginner, recreant of wedstrijdspeler. Ook naar de speelstijl wordt gevraagd: aanvallend of verdedigend. Daarnaast wil ik weten of u een arm- of schouderblessure heeft (gehad). Op basis van deze gegevens kan ik een bepaalde snaar adviseren en het bespangewicht bepalen. Alle klant- en racketgegevens worden in een bestand bijgehouden, zodat hiervan een historie wordt opgebouwd.

MOBIELE BESPANSERVICE

Sinds mei 2014 heb ik mijn werkterrein uitgebreid met een mobiele bespanservice. Indien u zelf niet in de gelegenheid bent om naar mij toe te komen, neemt u dan contact op om een afspraak te maken. Ik kom dan naar u toe om op uw locatie te bespannen. Op de pagina “DIENSTEN & PRODUCTEN” staat vermeld wat voor extra kosten dit met zich meebrengt.

Neem eens een kijkje op deze website en als u wensen, vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met mij op. Ik hoop u snel als klant te mogen verwelkomen.

Ad van Belle